Naruči svoj plan ishrane

Za samo par minuta, po ceni od 990 dinara, dobićeš najprecizniji plan ishrane koji će ti pomoći da ostvariš svoj cilj.

NARUČI PLAN ISHRANE

Zašto baš OneFit plan ishrane?

Ostvari svoj cilj

Tvoj plan ishrane omogućava ti da uneseš tačnu količinu kalorija i makronutrijenata potrebnu za ostvarenje odabranog cilja, bilo da želiš da smršaš, nabaciš mišićnu masu ili održiš kilažu.

Uštedi novac

Izuzetno povoljna cena plana ishrane od 990 dinara, donosi ti značajnu uštedu novca kojim kasnije možeš da raspolažeš u skladu sa svojim potrebama i željama.

Sačuvaj vreme

Svoj lični plan ishrane možeš da naručiš i preuzmeš za samo par minuta, sa svoje profilne stranice na sajtu OneFit.rs, ili iz inboksa svog imejla.

Kako funkcioniše OneFit plan ishrane

1

Unesi podatke za personalizovani plan ishrane i klikni na dugme “Naruči plan ishrane”

2

Unesi svoje ime, imejl adresu i odaberi način plaćanja

3

Naruči i preuzmi plan ishrane sa svoje profilne strane na sajtu OneFit.rs ili iz svog imejla

Kako da naručiš svoj OneFit plan ishrane?

Svoj personalizovani OneFit plan zdrave ishrane možeš da naručiš u nekoliko brzih i lakih koraka.

Najpre je potrebno da u obavezna polja uneseš lične podatke kao što su: pol, godine starosti, težina, visina, nivo aktivnosti i cilj.

Ukoliko ne možeš da odlučiš koji nivo aktivnosti da odabereš, klikni na link za detaljno objašnjenje koji se nalazi ispod polja predviđenog za unos nivoa aktivnosti.

U slučaju da ne možeš da odrediš koji cilj je najbolji za tebe, pročitaj detaljno objašnjenje koje se nalazi na linku ispod polja predviđenog za unos cilja.

Nakon što uneseš podatke u sva navedena polja, klikni na dugme “Naruči plan ishrane” i prati dalja uputstva za preuzimanje svog ličnog plana ishrane.

Popunjavanje podataka za personalizovani plan ishrane

Obavezna polja su označena zvezdicom. *
 • Kako da znaš koji je tvoj nivo aktivnosti? Za detaljno objašnjenje klikni ovde.
 • Kako da znaš koji cilj je idealan za tebe? Za detaljno objašnjenje klikni ovde.
 • --

  BMR:

  Bazalni metabolizam

  --

  TDEE:

  Ukupna dnevna potrošnja energije

  --

  KALORIJE:

  Broj kalorija potreban za tvoj cilj

  Sada kada znaš tačan broj kalorija koji je svakodnevno potrebno da uneseš, naruči svoj plan ishrane.
Šta te još čeka u OneFit planu ishrane?
Preciznost


Za svaku namirnicu, obrok, dan, nedelju i mesec u OneFit planu ishrane, znaš tačno koliko grama, kalorija, proteina, ugljenih hidrata i masti treba da uneseš.

Jasnoća korišćenja


Za svaki obrok u OneFit planu ishrane možeš da konsultuješ posebne napomene u kojima se jasno navodi zbog čega preporučujemo konkretnu kombinaciju namirnica.

Raznovrsna ishrana


OneFit plan ishrane sastoji se od kombinacije raznovrsnih zdravih izvora proteina, ugljenih hidrata i masti, koje ti obezbeđuju uživanje u svakom obroku.

Lista za kupovinu


Zajedno sa OneFit planom ishrane, dobijaš i listu za kupovinu svih namirnica koje se u njemu pojavljuju, radi lakšeg planiranja nabavke hrane na nedeljnom nivou.

Vodič za pripremu hrane


Uz OneFit plan ishrane dobijaš i posebno prilagođen vodič za pripremu hrane koji ti pomaže da lakše i brže pripremiš navedene namirnice.

Tablica kalorija


OneFit plan ishrane obuhvata tablicu kalorija sa detaljnim informacijama o svim namirnicama, što ti u svakom obroku omogućava da bilo koju namirnicu zameniš njoj srodnom.

Zašto je neophodno da imaš svoj lični režim ishrane?

Iskusan nutricionista ili savetnik za ishranu znaju da se plan ishrane za dijetu ili gojenje ne nalaze u središtu tvoje motivacije da smršaš ili da se ugojiš.

Isto tako, OneFit tim iskusnih nutricionista prepoznaje da je tvoje interesovanje za plan ishrane u osnovi želja za promenom i donošenjem boljih životnih odluka.

Tvoji životni izbori, način života, telesna građa i lični podaci spadaju u osobenosti koje te mentalno i fizički čine jedinstvenom osobom na svetu.

Zbog toga je neophodno da imaš i svoj lični režim ishrane koji je usklađen sa tvojim polom, godinama starosti, visinom, težinom, nivoom aktivnosti i ciljem.

Koliko dana traje tvoj personalizovani program ishrane?

Prve pomisli koje nastaju iz želje za promenom ishrane najčešće se odnose na to kako napraviti plan ishrane i koliko dugo program ishrane treba da se koristi.

OneFit personalizovani program ishrane pravi se od raznovrsne kombinacije zdravih i ukusnih namirnica, koje je potrebno svakodnevno da konzumiraš u skladu sa svojim ciljem.

Svoj lični dnevni plan ishrane dobijaš za garantovani period od sedam (7) dana, pri čemu ti tablica kalorija i zamenske namirnice omogućavaju da jedeš samo onu hranu koju voliš.

Iako nam je na prvom mestu zdrava ishrana, plan ishrane koji je sastavljen prema tvojim potrebama istovremeno smo prilagodili i tvom ukusu.

Izgledaj bolje i poboljšaj zdravlje uz OneFit plan ishrane

U kućnim uslovima gotovo da je nemoguće da sastaviš režim ishrane koji tačno izračunava količinu unetih namirnica i broj dnevnih obroka u tvom jelovniku.

To je razlog zbog kojeg neprecizno sastavljen program ishrane ne uspeva da te odvede do tvojih krajnjih ciljeva, a to su – bolji fizički izgled i dobro zdravlje.

OneFit program zdrave ishrane proizvod je iskustva i velike želje posvećenog tima nutricionista, koji zna koliko je plan zdrave ishrane važan za izgled i zdravlje tvog organizma.

Zato ti preporučujemo da koristiš OneFit plan zdrave ishrane, koji će ti pomoći da konačno usvojiš način ishrane usklađen sa svojim životnim navikama i finansijskim budžetom.

Najčešća pitanja u vezi sa planom ishrane

Cena plana ishrane iznosi 990 dinara.

Precizno merenje hrane omogućava ti da uneseš tačnu količinu kalorija i makronutrijenata za ostvarenje svog cilja. Neprecizno merenje namirnica negativno utiče na uspešnost tvog plana ishrane.

Predviđeno je da tvoj dnevni plan ishrane obuhvata 5 obroka. U dnevne obroke spadaju doručak, prva užina, ručak, druga užina i večera.

Da. Plan ishrane na identičan način pomaže i muškarcima i ženama da ostvare svoje ciljeve.

Ako je tvoj cilj da smršaš, onda će broj kalorija koje unosiš na dnevnom nivou biti za 10% manji u odnosu na tvoju ukupnu dnevnu potrošnju kalorija. Taj manjak je poznat kao kalorijski deficit i znači da je energetska vrednost hrane koju konzumiraš manja od energije koju potrošiš.

Ako je tvoj cilj da se ugojiš, onda će broj kalorija koje unosiš na dnevnom nivou biti za 10% veći u odnosu na tvoju ukupnu dnevnu potrošnju kalorija. Taj višak je poznat kao kalorijski suficit i znači da je energetska vrednost hrane koju konzumiraš veća od energije koju potrošiš.

Ukoliko se pridržavaš svog plana ishrane i dobijenih uputstava, prve pozitivne rezultate možeš da očekuješ u roku od nekoliko nedelja do mesec dana od početka primene plana.

Plan ishrane naručuješ tako što u formu za popunjavanje podataka uneseš odgovarajuće lične podatke, i odabereš svoj cilj i nivo aktivnosti. Nakon toga je potrebno da klikneš na dugme “Naruči plan ishrane”, uneseš svoje ime i imejl adresu, i odabereš način plaćanja. Posle plaćanja, plan ishrane preuzimaš sa svoje profilne strane na sajtu OneFit.rs ili iz svog imejla.

Plan ishrane

Po ceni od samo 990 dinara naruči svoj lični plan ishrane
i kreni ka ostvarenju svog cilja već danas.

NARUČI PLAN ISHRANE
© Sva prava zadržana. OneFit 2020